Rum

Dubbelrum

Detta dubbelrum ligger på våning två en trappa upp i huset, här sover ni i två 90 sängar av hög kvalitet som är ihopslagna till en 180 dubbelsäng. Badrummet är av hög standard och känns otroligt lyxigt. Det finns skrivbord och tv på rummet. Genom fönstret mot norr ser ni Hantverkaregatan och Norrtälje busstation.

Detaljer

Visa detaljinformation

Dubbelrum Deluxe

Här sover ni i ett stort härligt rum med en 180 dubbelsäng, eller alt 2st 90 sängar som är ihopslagna. Utsikt över ån och öppen spis. Här finns det även plats för en extrasäng. Detta rum har sitt lyxiga nykaklade badrum utanför dörren.

Detaljer

Visa detaljinformation

Familjerum 2-4 bäddar

Detta dubbelrum ligger på våning två en trappa upp i huset, här sover ni i två 90 sängar av hög kvalitet som är ihopslagna till en 180 dubbelsäng. Det här rummet har sin privata dusch och wc precis utanför rummet. Det finns även två stycken bäddsoffor som blir till 80 sängar när fler än två […]

Detaljer

Visa detaljinformation

Suite Deluxe 2-4 bäddar

I det här stora rummet sover ni en 180 dubbelsäng av hög kvalitet som även går att dra isär. Intill det stora rummet finns det 2 stycken mindre rum / kattvindar med en varsin 90 säng.Här finns det även ett nykaklat badrum som ger en lyxig känsla.

Detaljer

Visa detaljinformation

Suite Deluxe 2-6 bäddar

Detaljer

Visa detaljinformation