~ HelgMeny 20 – 21 April ~
– Chevré Chaud –
Gratinerad Getost med ljumna Rödbetor på
en Salladsbädd med röd Quinoa, syrad Rödlök
Valnötter, Färskost och Honung.
~ 185 kr ~
– Poke Bowl – Handskalade Räkor-
Med Chili & Lime marinerade handskalade Räkor, samt Sesam,
ShiratchaMajonnäs, Ingefära, syrade Grönsaker & Svartris
~ 195 kr ~
– Poke Bowl Kyckling-
Teriyakiarinerad Kycklingfilé , Svartris, Sesam, Mango
Rödkål, syrade Grönsaker och Srirachamajonnäs
~ 185 kr ~
– Burrata –
Burrata & Pasta i en Rostad Tomatsås med Basilika
Vitlök Chili, Parmesanost. Tomat & Gremolata.
~ 185 kr ~
– Gremolatamarinerad Kycklingfilé –
med Pasta Basilika Vitlök Chili,
Parmesanost i en rostad Tomatsås.
~ 185 kr ~
– Caesarsallad på Berglings vis –
med hand skalade räkor, hyvlad parmesanost, krutonger dill och citron
~ 189 kr ~
– Barnpasta –
Pasta med Grillad Kycklingfilé i en härlig tomatsås
Serveras med Parmesanost
~ 115 kr ~
Till alla rätter serveras nybakad kavring och fröknäcke samt
brynt vispat smör.
Våra grillade Toast
– Croque Monsieur –
Ost, Alspånsrökt Skinka, Dijon Senap och Tomat
~ 79 kr ~
– Tuna Melts –
Tonfisk, Majonnäs, Sriracha, Syrad Rödlök & Ost
~ 85 kr ~
– Cream Cheese –
Cream cheese, tomat, basilika, syrad rödlök, flingsalt och peppar
~ 79 kr ~
– Side sallad –
Komplettera gärna med en side sallad
~ 45 kr ~