Helgmeny

~ HelgMeny  20 – 21 April ~

 

– Chevré Chaud –

Gratinerad Getost med ljumna Rödbetor på

en Salladsbädd med röd Quinoa, syrad Rödlök

Valnötter, Färskost och Honung.

~ 185 kr ~

 

– Poke Bowl – Handskalade Räkor-

Med Chili & Lime marinerade handskalade Räkor, samt Sesam,

ShiratchaMajonnäs, Ingefära, syrade Grönsaker & Svartris

~ 195 kr ~

 

– Poke Bowl Kyckling-

Teriyakiarinerad Kycklingfilé , Svartris, Sesam, Mango

Rödkål, syrade Grönsaker och Srirachamajonnäs

~ 185 kr ~

 

– Burrata –

 Burrata & Pasta i en Rostad Tomatsås med Basilika

Vitlök Chili, Parmesanost. Tomat & Gremolata.

~ 185 kr ~

 

– Gremolatamarinerad Kycklingfilé –

med Pasta Basilika Vitlök Chili,

Parmesanost i en rostad Tomatsås.

~ 185 kr ~

 

– Caesarsallad på Berglings vis –
med hand skalade räkor, hyvlad parmesanost, krutonger dill och citron

~ 189 kr ~

 

– Barnpasta –

Pasta med Grillad Kycklingfilé i en härlig tomatsås

Serveras med Parmesanost

~  115  kr ~

 

Till alla rätter serveras nybakad kavring och fröknäcke samt

brynt vispat smör.

 

Våra grillade Toast

 

– Croque Monsieur –

Ost, Alspånsrökt Skinka, Dijon Senap och Tomat

~  79  kr ~

– Tuna Melts –

Tonfisk, Majonnäs, Sriracha, Syrad Rödlök & Ost

~  85  kr ~

– Cream Cheese –

Cream cheese, tomat, basilika, syrad rödlök, flingsalt och peppar

~  79  kr ~

– Side sallad –

Komplettera gärna med en side sallad

~  45  kr ~