Om Oss

Berglings Bed & Breakfast

Det är jag Camilla som ansvarar och driver Berglings Bed & Breakfast, när jag beslutade mig att flytta till Norrtälje, tills idén kom att öppna ett Bed & Breakfast gick det snabbt. Från första dagen vi påbörjade renoveringen till öppning. Vi har gjort allt vi har kunnat för att skapa ett så trivsamt boende med värme kärlek och harmoni.

 

Vi hoppas på att våra gäster skall njuta av läget och våra rum. Vi skall göra vårt yttersta för att vistelsen skall vara så fin som möjligt. 2019, vårt första verkasamhetsår har vi möjlighet att erbjuda 5 stycken sovrum och en härlig frukost, som avnjutes i huset eller varför inte nere vid en ån. Vår plan är att till sommaren 2022 ha tillgång till bottenplanet där vi vill kunna erbjuda en härlig frukostbuffe´ för såväl våra gäster som allmänheten.

 

Om allt faller ut som vi önskar kommer det till sommaren 2022 finnas en nybyggd villa som kommer erbjuda 3 stycken sovrum, stort kök och ett härligt allrum med en mysig eldstad. Tanken är att “villan ” skall kunna formas efter olika möjligheter, varför inte den privata festen, dagskonferens, grillkväll mm.

 

Varmt välkomna önskar Camilla