~ HelgMeny 4 – 5 Maj ~
– Chevré Chaud –
Gratinerad Getost med ljumna Rödbetor på
en Salladsbädd med röd Quinoa, syrad Rödlök
Valnötter, Färskost och Honung.
~ 185 kr ~
– Teriyakimarinerad Biff –
Med glasnudelsallad, lime koriander, sesamfrön, Pak choi
samt en ShiratchaMajonnäs.
~ 195 kr ~
– Gremolatamarinerad Kycklingfilé –
Gremolatamarinerad Kycklingfilé med Pasta Basilika Vitlök
Chili, Parmesanost i en rostad Tomatsås.
~ 185 kr ~
– Burrata –
Burrata, pasta i en rostad Tomatsås med, Chili
basilika, vitlök, Parmesanost & Tomat
~ 185 kr ~
– Barnpasta –
Pasta med Grillad Kycklingfilé i en härlig tomatsås
Serveras med Parmesanost
~ 115 kr ~
Till alla rätter serveras nybakad kavring och fröknäcke samt
brynt vispat smör.
~Våra grillade Toast ~
– Croque Monsieur –
Ost, Alspånsrökt Skinka, Dijon Senap och Tomat
~ 79 kr ~
– Tuna Melts –
Tonfisk, Majonnäs, Sriracha, Syrad Rödlök & Ost
~ 89 kr ~
– Cream Cheese –
Cream cheese, tomat, basilika, syrad rödlök, flingsalt och peppar
~ 79 kr ~
– Side sallad –
Komplettera gärna med en side sallad
~ 49 kr ~